Öppettider

Kakelugnar Kristianstad

Vi har störst sortiment av kakelugnar i Kristianstad

Vi erbjuder svenska och internationellt välrenommerade kakelugnar i Kristianstad som vi installerar och återförsäljer utefter dina behov. Vi jobbar endast med de bästa märkena och leverantörerna av kakelugnar. Tack vare våra starka branschrelationer kan vi alltid garantera konkurrenskraftiga priser och kvalitet. När du kommer till vår butik hittar du alltid ett brett sortiment och vi guidar dig till att hitta rätt braskamin. Vi lämnar inte en kund missnöjd och erbjuder alla våra kunder 10-års garanti på all form av plåtarbete. Det finns inte ett utrymme som våra kakelugnar inte klarar av. Ring gärna oss eller besök vår butik i Åhus för att få mer information om kakelugnar i Kristianstad.

Hur fungerar våra kakelugnar?

En kakelugn fungerar som ett förbränningsrum där man helst eldar med ved. En kakelugn har oftast upp till fem rökkanaler som kopplas till skorstenen. Alla våra kakelugnar är utformade så att rökgaserna inte släpps ut genom murbruket. Alla våra kakelugnar är konstruerade med upp till fem rökkanaler. Kakelugnsmurarna fungerar helt enkelt som en labyrint som tvingar ut rökgaserna via rökkanalerna och ut ur vägarna.

Varför kakelugn?

En kakelugn är så mycket mer än bara en inredningsdetalj även om den många gånger ger en känsla av svunna tider och mysiga kvällar. Genom att investera i och installera en kakelugn, eller restaurera en gammal kakelugn, kan man påverka sina utgifter eftersom man har möjlighet att sänka sin energiförbrukning. En kakelugn fungerar ofta som en andra värmekälla i hus och lägenheter, detta gör att man förbrukar mindre ny energi och värme. En bra investering om man vill sänka sina värmekostnader som hus- och fastighetsägare, eftersom man då förbrukar mindre nu energi gör man även ett bra val ur miljösynpunkt. Vi hjälper dessutom till med renoveringar av kakelugnar i Kristianstad och förser alla våra kunder med helhetslösningar vid installationer.  

Huvudkontor och lager

Fastighetsunderhåll AB
Görarpsvägen 7
255 92 Helsingborg

Tel: 042-22 95 70 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Vellinge

Kronvalls skorstenar
Perstorpsgatan 25
235 32 Vellinge

Tel: 040-42 43 02 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Åhus

Åhus Kaminer / Fastighetsunderhåll AB
Sandvaktaregatan 22C
235 96 Åhus

Tel: 044-24 87 00 eller 0703-23 10 11