Öppettider

Butik & Skorstensrenovering

Har du bestämt dig för att skaffa kamin eller kakelugn? Vad roligt! Då är du välkommen till någon av våra butiker, som du hittar i Vellinge respektive Åhus. Vi tror på långvariga kundrelationer och erbjuder även besiktning samt renovering av din skorsten vid behov. Varmt välkommen!

Våra butiker

Du hittar våra butiker i Vellinge samt Åhus. Här kan du med egna ögon beskåda de kakelugnar och kaminer som finns tillgängliga för försäljning. Det ger dig en god bild av hur de olika alternativen skulle passa in i ditt hem. Dessutom är det ett utmärkt tillfälle att dra nytta av vår engagerade och kunniga personals spetskompetens inom fältet.

Skorstensrenovering

Det är egentligen högst imponerande att en skorsten kan bibehålla ett gott skick genom åren. Dagligen utsätts den för temperaturväxlingar, fukt, sot, löv och mycket annat som på olika vis orsakar slitage.

För skorstensrenovering i Kristianstad – Hör av dig till oss på Fastighetsunderhåll.

Dags för renovering?

Hur bra din skorsten än må vara kommer det förr eller senare krävas inspektion och renovering. Ska du låta utföra en skorstensrenovering i Kristianstad? Då kan du med fördel ta kontakt med oss på Fastighetsunderhåll. Vi har lång erfarenhet inom fältet samt kompetens inom ett flertal metoder för att åtgärda problem som exempelvis sprickor och otäthet.

Våra alternativ vid skorstensrenovering

De metoder vi använder oss av är bland annat följande:

  • Furanflex
  • Flexibla rör
  • Keramisk massa

Vi besitter djupgående expertis inom kakelugnar, kaminer och skorstenar. Tveka inte att höra av dig med frågor på ämnet. Vi delar gärna med av oss av vår kunskap.

I behov av Skorstensreparationer i Kristianstad? Välkommen till Fastighetsunderhåll för lika delar service och kvalitet. Vi ses!

Huvudkontor och lager

Fastighetsunderhåll AB
Görarpsvägen 7
255 92 Helsingborg

Tel: 042-22 95 70 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Vellinge

Kronvalls skorstenar
Perstorpsgatan 25
235 32 Vellinge

Tel: 040-42 43 02 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Åhus

Åhus Kaminer / Fastighetsunderhåll AB
Sandvaktaregatan 22C
235 96 Åhus

Tel: 044-24 87 00 eller 0703-23 10 11