Öppettider

Braskaminer Kristianstad

Vi är störst på braskaminer i Kristianstad, om du har tänkt införskaffa en braskamin så kan vi hjälpa dig hitta skräddarsydda lösningar för installation och utförande av din framtida braskamin. I vår butik i Åhus hittar du alla tänkbara tillbehör som passar din braskamin så den lagrar värmen mer effektivt. Vi är störst på braskaminer i Kristianstad och är alltid redo att hjälpa dig med konsultation och rådgivning inför ditt köp.

Hög värmelagring och mysfaktor med braskamin

Är man husägare är en braskamin en god investering, den fungerar inte bara som en extra värmekälla utan även som inredningsdetalj. Braskaminer ger kunden en hög mysfaktor och är perfekt för den som vill mysa framför elden. Inför de långa vinternätterna kan man köpa värmemagasin som gör att den lagrar värmen bättre. Genom att investera i en kamin inför vintern kan man där med sänka sina energikostnader, kaminen fungerar som värmekälla under kalla kvällar och man slipper skruva upp värmen i huset.

Brett utbud braskaminer i Kristianstad

Ta kontakt eller besök vår butik så vi kan hjälpa dig genom djungeln av leverantörer och märken som finns. Vi har genom åren lyckats knyta till oss starka band inom industrin, vi har lång erfarenhet och stor kunskap av branschen och hjälper dig alltid hitta rätt braskamin för just ditt hem.

Vi jobbar hårt och gediget för att du som kund ska bli nöjd vid ditt köp av braskaminer i Kristianstad. Vill du ha hjälp med att välja ut en kamin som passar ditt fritidshus eller hus så kan ni alltid kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Behöver du tillbehör till din braskamin?

Vi har ett brett utbud av tillbehör i av olika märken och modeller som hjälper din braskamin att lagra värmen bättre. En kamin med värmemagasin hjälper dig att lagra värmen bättre och sänker samtidigt elräkning vilket är miljöbesparande.

 Välkommen till oss – din expert på braskaminer i Kristianstad! 

Huvudkontor och lager

Fastighetsunderhåll AB
Görarpsvägen 7
255 92 Helsingborg

Tel: 042-22 95 70 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Vellinge

Kronvalls skorstenar
Perstorpsgatan 25
235 32 Vellinge

Tel: 040-42 43 02 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Åhus

Åhus Kaminer / Fastighetsunderhåll AB
Sandvaktaregatan 22C
235 96 Åhus

Tel: 044-24 87 00 eller 0703-23 10 11